Ajankohtaista


 

Oasis Photo Contest 2015

Italiassa järjestettävän kansainvälisen  Oasis Photo Contest 2015 - luontokuvakilpailun tuomarointi on edennyt loppusuoralle. Palkittavien nimet ovat nyt tiedossa ja joukosta löytyy kaksi suomalaista, Jari Heikkinen ja Tapio Kaisla. Lämpimät onnittelut heille! Palkittavien järjestystä tai palkittavia kuvia ei ole vielä julkistettu.

Kilpailun finaaliin ylsi 15 suomalaista, heidän joukossan yksi polkulainen eli Pekka Isomursu maisemakuvien sarjassa. Onnittelut hienosta saavutuksesta! Finaalikuvista on nyt menossa yleisöäänestys, käykää katsomassa kuvat ja valitkaa oma suosikkinne!

ÄÄNESTYKSEEN TÄSTÄ

(Sivulle voi kirjautua Facebook-, Twitter- tai sähköpostitilin avulla ja TÄHDET kannatta muistaa antaa ennen äänestystä. Äänestysohjeita sivuilta ei valitettavasti löydy.)

Kaiken kaikkiaan kilpailun alkueriin selvisi 30 suomalaista, juniorit mukaan lukien. Kilpailuun lähetettin noin 25.000 kuvaa yli 50 maasta. Tuloslistat jatkoon päässeistä löytyvät vain sivuston italiankielisen version kautta, tässä linkki tuloslistoihin (välierät löytyvät yläosan välilehtien takaa):
http://www.oasisphotocontest.com/partecipanti2015.asp

> Ajankohtaista
backtotop