Ajankohtaista


 

Oasis Photo Contest 2015 - tulokset

Italiassa järjestetyn kansainvälisen  Oasis Photo Contest 2015 -kilpailun lopulliset tulokset on nyt julkistettu.  Palkittavien nimet olivat jo aiemmin selvillä, nyt myös järjestys. Koko kilpailun voitti espanjalainen Felipe Foncueva. Best Italian Oasis Photographer 2015-palkinnon sai talialainen Pierluigi Rizzato ja Best Oasis Magazine Photographer 2015 - palkinnon niinikään italialainen Stefano Quirini.

Suomalaisnimiä löytyy palkittujen listalta peräti 13 kertaa, mikä on erittäin hieno saavutus yli kaksinkertainen määrä viimevuotiseen verrattuna. Erityisen ilahduttavaa on lasten ja nuorten hieno menestyminen ja se luo uskoa suomalaisen luontokuvauksen vahvaan jatkuvuuteen.

Kilpailussa on 11 eri sarjaa ja kolmen sarjan voitto tuli tällä kertaa Suomeen. Kilpailuun lähetettiin kaiken kaikkiaan yli 25000 kuvaa yli 50 eri maasta.

Tässä lista menestyneistä suomalaisista:

Nisäkkäät-sarja:

1. sija: Jari Heikkinen

Kunniamaininta: Tapio Kaisla

Lasten sarja ( alle 14v):

1.sija: Lasse Kurkela

3. sija : Liina Heikkinen

Kunniamaininta: Liina Heikkinen, Lasse Kurkela

Noted works: Liina Heikkinen (x 2), Lasse Kurkela

Nuorten sarja (alle 18v):

1. sija: Tommi Kurkela

Noted works: Teemu Heinonen, Tommi Kurkela (x 2)

Polku onnittelee kaikkia palkittuja hienosta saavutuksesta!

Kaikki palkitut kuvat löydät TÄSTÄ LINKISTÄ.

 

Finaalikuvista on edelleen käynnissä yleisöäänestys (15.5.2016 asti), käykää katsomassa kuvat ja valitkaa oma suosikkinne!

ÄÄNESTYKSEEN TÄSTÄ

(Sivulle voi kirjautua Facebook-, Twitter- tai sähköpostitilin avulla ja TÄHDET kannatta muistaa antaa ennen äänestystä. Äänestysohjeita sivuilta ei valitettavasti löydy.)

Kilpailun alkueriin selvisi 30 suomalaista, juniorit mukaan lukien. Tuloslistat välieriin ja finaaliin päässeistä löytyvät tästä (eri välilehdet):
http://www.oasisphotocontest.com/partecipanti2015.asp

> Ajankohtaista
backtotop