Tammikuun jäsenilta

Tammikuun  jäsenilta keskiviikkona 20.01.2016 klo 18:30
Kansankatu 47, neljäs kerros, Oulu.

Kokoontumispaikan alaoven ollessa lukittu ota yhteyttä hallituksen jäseniin, niin ovi tullaan avaamaan.

Ohjelma:

Kuvaesitys Erkki Alasaarela: "Pohjoisen luonto"

Monet ovat nähneet oulunsalolaisen Erkki Alasaarelan valloittavia kuvia kotoisistata pihalinnuistamme lehtien sivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Tammikuun jäsenillassa saamme nähdä näitä kuvia enemmänkin ja oppia samalla tuntemaan lintujen käyttäytymistä ruokintapaikoilla.

  

Lintujen inhimillistäminen - hyvän mielen valokuvat

"Valokuvan tärkeä tarkoitus on tuottaa katsojalle elämys. Tavoitteena voi olla hyvän mielen tuottaminen. Yksi menetelmä tähän on etsiä kuvan avulla linnuista inhimillisiä piirteitä. Tällaisilla kuvilla voidaan tuottaa katsojalle empaattisia tunteita, jossa ihminen positiivisella tavalla samaistuu lintuun. Toisaalta lintujen inhimilliset piirteet voivat olla viehättäviä tai koomisia ja synnyttää iloisia tunteita. Samalla katsojalle voidaan luoda positiivista asennetta lintuihin ja edistää lintujensuojelua. Esitykseni sisältää inhimillisiä kuvatarinoita lintujen keskinäisestä kanssakäymisestä ja suhteesta ihmiseen. Kuvakertomuksissa linnut leikittelevät keskenään, kilpailevat kädelle tai syliin pääsemisestä ja katselevat omaa kuvaansa lintukirjasta, peilistä tai kännykästä. Tai jopa seuraavat kiinnostuneena jääkiekon loppuottelua. Kaikki kuvat ovat luomukuvia."


(Ylläolevat pienet kuvat saa klikkaamalla auki isommiksi)

Kaleva: Lintukuiskaaja Oulunsalosta sai nyt käpytikan katselemaan kuvaansa opaskirjasta
Kaleva: Lintukuiskaaja :Kännykästä peliä katsovat si­ni­tiai­set­kin tuulettivat Suomen nuorten voittoa

Kuvaesitys Ilkka Haapavirta : "Afrikan kasvot"Kuvaesityksessä saamme koosteen Ilkan lukuisilta Afrikan matkoilta ja kuulemme kokeneen kuvausmatkailijan kertomuksia ja kokemuksia eri puolille Afrikkaa suuntautuneilta matkoilta.

Ilkan tuoreimpia matkakuvia Madagaskarilta voi katsoa tammikuun Makupaloista eli TÄÄLTÄ.

 

backtotop