Huhtikuun jäsenilta, kuvakilpailu teemalla "Hiljaisuus"

Huhtikuun  jäsenilta keskiviikkona 19.4.2017 klo 18:00
Isokatu 56, toinen kerros, Oulu (Njetwork Inn)

Kokoontumispaikan alaoven ollessa lukittu ota yhteyttä hallituksen jäseniin, niin ovi tullaan avaamaan.

Huhtikuun jäseniIlan ohjelma:

Talvikuvakilpailu teemalla "HILJAISUUS"
Huhtikuun jäsenillassa pidämme talvikuvakilpailun, tällä kertaa aiheena on "HILJAISUUS".  Huomioikaa aihe: mikä tahansa hyvä kuva ei riitä jos se ei liity mitenkään aiheeseen.

Kuvien tulee olla otettu 21.9.2016 - 18.04.2017 eli syyskuun ja huhtikuun jäseniltojen välisenä aikana, kilpailuun voivat osallistua vain Polun jäsenet (eli jäsenmaksu pitää olla maksettuna). Kuvia saa olla maksimissaan kolme (3) ja niiden tulee olla jpg-formaatissa.  Kuvia saa rajata ja sävyjä säätää, mutta elementtejä ei saa poistaa eikä lisätä niihin. Polun kuvakilpailun tarkemmat säännöt löydät jäsenosiosta, tutustu niihin huolellisesti!

Kuvien toimittamisesta kilpailuun tulee tarkempia ohjeita jäseniltakutsussa, joka lähetetään jäsenille sähköpostitse. Kilpailun parhaat kuvat palkitaan! 

 

Kuvaesityksiä


 

Rovaniemeläinen valokuvaajapariskunta Irma Varrio ja Ari-Matti Nikula

kertovat työskentelystään kokeellisen, impressionistisen luontokuvan parissa. Kuvaillassa nähdään myös musiikin siivittämä elämyksellinen multimediateos Northern Impressions. Työpari julkaisi tammikuussa 2017 samaan tematiikkaan liittyen valokuvataidekirjan, jota on myynnissä kuvaillassa hintaan 30e (kuvaillan tarjous, normaalihinta 40 e).

Lisätietoja:
www.northernimpressions.fi
www.facebook.com/naturephotoimpressions.


Kuumaa ilmaa Korouoman yllä -multivisio


Tarmo Auvisen, Raimo Hämeenahon, Jyrki Kallio-Kosken ja Markku Välitalon kuumailmapallolento Posiolla kesäkuussa 2016. Kuvaesitys koostuu videoista ja stillkuvista. Pääset mukaan koritunnelmiin korkeuksissa ja näkemään aamuyön maisemia lintuperspektiivistä. 
backtotop