Joulukuun jäsenilta

Joulukuun jäsenilta pidetään keskiviikkona 19.12.2018 klo 18:00
Isokatu 56, toinen kerros, Oulu (Njetwork Inn)

Markku Välitalo esittää multivision. Kaikkien toivotaan tuovan vanhoja dioja katsottaviksi. Tarjoamme myös torttukahvit. Illan mittaan selviää myös, kuka on Vuoden Polkulainen.

OHJELMA

Nautimme jouluisesta tunnelmasta torttukahvien kera ja vietämme mukavan illan kuvaesitysten ja muun ohjelman parissa.

Vuoden polkulaisen palkitseminen

Kuka on järjestyksessä kymmenes Vuoden Polkulainen? Se selviää paikan päällä!

 

Hetkien kosketus

Musiikin ja runollisen tekstin saattelemana käydään Markku Välitalon multivisiossa läpi hänen erilaisia kuvauskohteitaan ja tunnelmia kuvausreissuilta Posiolla.

" Tähän reunallesi taas unohdun. Käperryn kalliosi koloon, suojaan maailman pauhulta, toiveiden tälle puolelle. Katson kaakkoon ja lounaaseen. Tässä on hyvä, kivesi jäkäläisellä hipiällä tajuta ymmärryksensä ohuus ja pienentyä osaansa... "

 

Wanhat diat

Tuo mukanasi korkeintaan 5 diaa ja mielellään niille oma kampa. (Jos kaikki laitetaan yhteiseen kampaan niin diojen palauttaminen oikeille omistajille on työläs operaatio. Mutta jos et löydä kampaa niin tuo vain diat.) Valmistaudu myös kertomaan lyhyesti dioistasi.

Näytämme ensin kaikilta maksimissaan 5 diaa, mutta voit tuoda tullessasi myös muun, maksimissaan 10 minuutin diaesityksen. Näytämme näitä esityksiä sen mukaan miten aikaa jää muulta ohjelmalta.

Tervetuloa!!

backtotop