Linturetki Hailuotoon

Lauantai 9.4.2016 klo 7:30 Perinteinen kevään linturetki Hailuotoon

Kevääntulon edetessä perinteinen kevään linturetki toteutetaan lauantaina 9.4.2016. Kohteenamme on tänäkin vuonna Perämeren suurin saari eli Hailuoto.  Retken aikana kokeneemmat lintukuvaajat johdattelevat osallistujia lintukuvaamisen saloihin: mitkä asiat on huomioitava lintuja lähestyttäessä, havainnoitaessa, millaisista paikoista lintuja voi löytää, millaisilla kameroilla ja optiikoilla lintuja voidaan kuvata ja millaisia kamera-asetuksia kannattaa erilaisissa tilanteissa käyttää. Paikan päällä on myös mahdollista kysellä erilaisista optiikoista ja ehkäpä myös kokeilla ja lainata niitä.

 

Kokoonnumme lähtoaamuna Sokkelin parkkipaikalla, Kansankatu 47, kello 7:30. Lähtö Oulunsaloon Hailuodon lautalle kello 7:40. Lautta lähtee 8:30, voit myös tulla suoraan lautalle. Kokoonnumme vielä ennen varsinaiselle safarille lähtöä Hailuodon päässä lauttarannassa ja sovimme päivän ajoreiteistä.

 

Evästä ja lämmintä vaatetta mukaan kameroiden, kiikareiden ja kaukoputkien lisäksi. Paluu mantereelle iltapäivällä jollain sopivalla lautalla. Kimppakyytejä kannattaa kysellä muilta polkulaisilta. Jos tarvitset kyytiä etkä tunne muita polkulaisia, voit pistää myös viestiä Polun hallituksen jäsenille, joiden yhteystiedot löydät TÄÄLTÄ

 

Tervetuloa!

 

Hailuodon lautta-aikataulut löytyvät täältä:

http://www.finferries.fi/lauttaliikenne/lauttapaikat-ja-aikataulut/hailuoto.html


 

backtotop