Syyskuun jäsenilta

Syyskuun  jäsenilta keskiviikkona 20.9.2017 klo 18:00

Isokatu 56, toinen kerros, Oulu (Njetwork Inn)

Kokoontumispaikan alaoven ollessa lukittu ota yhteyttä hallituksen jäseniin, niin ovi tullaan avaamaan.

 

OHJELMA:

 

Kesäkuvakilpailu aiheesta "Suomi 100"

Syyskuun jäsenillassa pidämme kesäkuvakilpailun, jonka aiheena on "Suomi 100". Ohjeet löytyvät osoitteesta: http://www.polku.net/cms/kuvakilpailut?

Kuvakilpailuun voi osallistua huhtikuun ja syyskuun jäseniltojen välisenä aikana (19.4.2017 - 20.9.2017) otetuilla kuvilla (max 3 kpl/osallistuja). Esitettävät kilpailukuvat tuodaan jäseniltaan USB-tikulla jpg-formaatissa ja ne esitetään dataprojektorilla, jonka näyttöresoluutio on 1920 x 1200. Kuvia ei vastaanoteta etukäteen sähköpostitse.

Kolmelle parhaalle kuvaajalle luvassa palkinnot.

HUOM! Säännöt kannattaa lukea huolella jäsensivujen ohjeet-osiosta. Kuvien säätäminen kuvankäsittelyohjelmalla on sallittua, mutta manipulointi elementtejä poistamalla tai lisäämällä on ehdottomasti kiellettyä ja johtaa kilpailusta diskaamiseen. Ohjeissa kerrotaan tarkemmin myös jäsenten suorittamasta tuomaroinnista sekä pistelaskusysteemistä. Osallistuaksesi kuvakilpailuun, sinun pitää olla myös Polun jäsen eli jäsenmaksu pitää olla suoritettuna.

 

KUVAESITYS Harri Tarvainen

Harri Tarvainen on oululainen ammattivalokuvaaja/graafikko. Hänen erikoistumisalueena on outdoor- sekä actionkuvaus. Lumilautascenessä Harri tunnetaan mm. Enni Rukajärven luottokuvaajana. Meriittilistalla on peräkkäisinä vuosina saavutettu ”vuoden lumilautailukuvaaja” -palkinto vuosilta 2016 ja 2015.

 

Outdoor-kuvaa Harri on kuvannut monille kansainvälisille tunnetuille brändeille, mm. Haglöfs, Red Bull, Leatherman ja Led Lenser.

 

Yhtenä kuvausprojektina Harri on luonut koiransa kanssa viettämästä outdoor-ajasta Instagramiin runsaan suosion ja seuraajia keränneen gallerian: @kaffegram. 

backtotop