Vuoden Luontokuva 2018 -tapahtuma

 

Aika: Maanantai 29.10.2018 klo 18

Paikka: Tietomaa, Nahkatehtaankatu 6 , Oulu

Ohjelma

17:00 Lipunmyynti ja aulaesittelyt avautuvat (aulan esittelyihin vapaa pääsy)
18:00 Markku Välitalo: "Ajan askeleita"
18:30 Vuoden luontokuvat 2018 - kooste kilpailun parhaimmistosta
19:00 Tauko
19:30 Ville Heikkinen: "Kohtaamisia Kuhmon metsissä"

Tilaisuuden juontaa kansainvälisesti tunnettu lintukuvaaja Jari Peltomäki.


Ville Heikkinen

"Kohtaamisia Kuhmon metsissä"

 

 

Ville Heikkinen nousi luontokuvaa seuraavan kansan tietoisuuteen viimeistään silloin, kun hän voitti Vuoden Luontokuva -tittelin 2017 upealla kärppä-otoksellaan. Nuoresta iästään huolimatta varhain aloitetun harrastuksen tuoma kokemus näkyy hänen tuottamassa kuvajäljessä. Niissä nähdään hämmästyttävää valonhallintaa, tilanteiden vangintaa ja kaunista erämaan tunnelmaa. Villen kuviin taltioima maailma sijaitsee Kuhmon pohjoispuolella, Kainuun korvessa lähellä itärajaa. Täydellinen omistautuminen luonnolle ja sen kauneudelle välittyy Villen kuvissa upella tavalla.

https://www.instagram.com/villeheikkinenphotography/

 


Markku Välitalo

"Ajan askeleita"

Kuvakertomus Suomen luonnon kehittymisestä viimeisen jääkauden jälkeen. Kertomus siitä, millaisia vaiheita luonnossamme on tapahtunut kuluneen kymmenentuhannen vuoden aikana. Mukana kuvaesityksessä on myös ihmisen tulo Suomen niemelle. Esitys päättyy nykyaikaan ja lopuksi pohditaan, millainen merkitys luonnolla on tämän päivän ihmiselle. ”Ajan askeleita” johdattelee eteenpäin musiikki ja lyyrinen tarina. Se on rakkaudenosoitus Suomen ainutlaatuiselle luonnolle.

https://markkuvalitalo.kuvat.fi/
 Vuoden Luontokuvat 2018 -koosteessa näemme läpileikkauksen eri sarjoihin tulleista kilpailukuvista ja kuulemme tuomariston perustelut valinnoille. 


Tuote-esittelyt
Aulatilojen tuote-esittelyihin on vapaa pääsy, tule tutustumaan! Esillä on uutuuskirjoja, tietoa mm. luontokuvausmatkoista, kursseista ja uusimmista kuvausvälineistä. Kirjaostoksiin kannattaa varata käteistä mukaan!Paikoitus

Tietomaan pysäköintialueelle ajetaan Kasarmintietä ja Makasiinikatua, seuraa P-viitoituksia. Pysäköintialueella on ma-pe 4 tunnin aikarajoitus. Tarkemmat tiedot Tietomaan sivuilta.Liput

Liput ovelta 15e, Polun jäsenille 12e 
Aulan esittelyihin ja näyttelyihin on vapaa pääsy, liput koskevat auditoriossa esitettävää ohjelmaa.


Yhteistyössä:

 

backtotop